CLICK HERE

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Anak2 Syurgaku

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Happy Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Monday, October 26, 2009

Theme Colour

~::Assalamualaikum wbt::~

sebenarnya aku ni suke kaler yang nampak "buruk".istilah ni aku created sendiri sbb aku x tau caner nak describe...contoh warna2 ala-ala "buruk" ni mcm warna plum, hijau lumut, coklat, pink buruk, kelabu asap, dll..


tapi aku pikir macam susah je nak cari baju2 pengantin kat kedai.. tambah lagi dengan size badan aku yang 'sehat' mcm ni..harapan sangat tipis la.. kalo nak buat memerlukan kos yang besar.. tapi akan ku cuba sampai dapat..misi mencari akan bermula cuti raya aji nanti... agak2 korang aku ni dah terlambat or terlalu awal??

aku ade gak survey kedai2, kebanyakan tarikh yang aku nak tu ramai yang dah tempah..risau gak la sbb time tu kan cuti umum...huhu
Tema 'Purple Orchid' aku akan usaha cari dengan bajet yang ala kadar..Bajet pon ciput je,..majlis pon biasa aje...buat pon kat umah...xde catering, sume masak sendiri secara gotong-royong... khemah pon xde..cukup dengan porch kete ayah aku..harap2 sume nanti berjalan dengan sempurna..amiin



nampak segar je kan??

5 comments:

♥Ms Yuki♥ said...

dear,
sgt cantik warna pilihan u..
sweet sgt !!!!

sy doakan semunya berjalan dgn lancar..
Amin..

(^.^)

I'm a blog walking
hehehehe

en_me said...

segar ghitewww.. ehehe

::9W2PHY:: \(^_')/ said...

TQ en_me, TQ Ms Yuki

ajue said...

suke2 dgn color tu kak imah!
sgt refreshing and shanteeeek..


Cant wait for the wed!
U surely will look great!
:) :) :)

::9W2PHY:: \(^_')/ said...

Thanks ajue...tp x tau la camana hari tu nanti...risau btol la..huhu