CLICK HERE

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Anak2 Syurgaku

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Happy Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, February 24, 2010

Tanda Nama

~::Assalamualaikum wbt::~

korang masih simpan lagi x tanda nama masa skolah dulu?? saya masih memilikinya...
tapi bukan saya la yang simpan..tapi mak saya...sume nametags anak2 beliau simpan dalam 1 tupperware besar..sejak dari anak sulung sampai bongsu..

budak2 zaman sekarang kebanyakkan dah x pakai nametag..tp mereka pakai kad matrik..
kat bawah ni ade pics gambar nametag dari masa zaman tadika hingga la ke sekolah menengah...
kad pelajar masa matrik dan U je saya x ambik sebab lupe...tapi still simpan untuk kenangan..




ni nametags masa sekolah menengah form 1-3
Sekolah Menengah Kebangsaan Kamil

atas sekali nametag masa tadika (Tadika Kemas)
bawahnya plak darjah 1, diikuti darjah 2 dan 3 serta yang kaler pink tu masa darjah 4-6

beratur

masa form 4-5 dah pakai kad pelajar..
colourful btol kad pelajar saya





p/s: ni je la kenangan yang tinggal dalam ingatan..

4 comments:

Shaha'lina' Shauradin said...

along still ada yg time kanak2 ribena (sek rendah)dulu tp yg sekolah men dh xde kot termasuk mrsm tp blk umh kena g belek2 fail2 lama la camni hehehehe

::9W2PHY:: \(^_')/ said...

cari jangan x cari..hehee

tunbegia said...

sungguh nostalgia,

salamm,

::9W2PHY:: \(^_')/ said...

tB: kenangan tu..hehe