CLICK HERE

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Anak2 Syurgaku

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Happy Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, December 23, 2009

henpon

~::Assalamualaikum wbt::~

td buka blog mimizuzu dia ngadu pasal henpon dia... aku pon rase nk ngadu gak pasal henpon aku nih...
sejak 2-3 hari ni henpon aku ni mmg wat hal...xde sound..dh check setting sume..volume dh sampai high..siap tepon tu bg nasihat kat aku "Warning! Loud ringtones could damage your hearing" ...

pasang mp3 pon xleh dgr...hampeh tul.. bile org call selalu lambat angkat sbb x dgr...kena sentiasa pegang henpon r...tgk skrin menyala ke x...
time aku sengkek ni la dia nak wat hal pon...ujung2 bulan...duit abih wat byr deposit umah..
cukup2 mkn je tinggal ni...duit tiket nk balik kg pon x lepas ni..huhu..
cepat la scholar masuk..

agak nazak dh ni...huhu

5 comments:

whitedaisy said...

same la ngn fon kita...asyik kuar amaran..."memory low...delete some data"...da mcm2 delete da...asyk cm tu jgk la perangai nye...

MIMI ZUZU @ M1N4M1 said...

masalah sama, kes je lain. hampeh! dia nak suh kita cari pengganti kot. ah lambat skit. hihi

::9W2PHY:: \(^_')/ said...

whitedaisy & mimizuzu: tu r, ms tengah sengkek ni la nk wat hal pon...huhu

en_me said...

nak me sponsor kahh.. wakaka

::9W2PHY:: \(^_')/ said...

wah, en_me nak sponsor kah??
suke sgt2 la kalo btol2...:D

"kecik tapak tgn, nyiru saya tadahkan"-btol ke ni eh?

haha