CLICK HERE

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Anak2 Syurgaku

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Happy Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Thursday, December 10, 2009

dah nak expired

~::Assalamualaikum wbt::~

tadi tgk AA..rupanya dah nak expired aku nye lesen...13 February 2010...
dah sama ngn tarikh majlis aku je tu... kena renew awal2..takut delay cam AA adik aku 9w2OIC..huhu

renew je keje nya... QSO x pernah skali pon..masuk jalur?? ape ntah lg..haha
xpe, aku sekadar yl yang memeriahkan komuniti radio amatur...
sebab x ramai yl yang minat nak amik RAE..
aku ni kira terawal or camana?? kalangan family kira aku yg paling awal la dari sepupu2 sepapat. aku lulus RAE biler ek?? akhir dis 2006 ke dis 2007 ek??lupe lak..

ingat lagi masa tuh g pwtc ngn CEO dan OIC..kebetulan CEO ade seminar kat situ..so, OIC la temankan aku pada hari tu. nak amik RAE punya pasal...masa tu pompuan x silap aku 5 orang je...mestilah masa tu aku yang paling muda..sbb masih budak2 kan...

masa tgh exam, beberapa orang staff MCMC yg mengiringi sape ntah, datang kat tempat aku check aku nye IC takut x cukup umur..siap tanya aku boleh jwb ke x...address dlm IC tertera Pasir Puteh, Kelate...siap ckp jauh lg..sempat borak ngan aku lg tuh..tanya mcm2...antara yg aku ingat "do u prefer read the ques in English or Malay?"
aku jawablah "both"...
ye la kan soklan dwi bahasa..kalo x paham English, belek la Bahasa.. aku kuar awal masa tu...sejam awal rasenya...sbb dh busan dan ngantuk...seb baik lulus...bukan susah pon soklan2 dia masa tu..

aku pon x pernah masuk kelas..baca je notes rules n regulations yang CEO downloads.ingat sket2 je masa tu..pastu jwb ikut logik akal aku sendiri..kuikui..

bab2 pengiraan plak basic je...ingat rumus sudah..x susah la..ala, simple Fizik je..mungkin sbb aku minat sbb tu jadi mudah...callsign aku pon 9W2PHY... PHY tu stand for PHYSICS...haha
poyo jer...plat kete je x sempat nak booked..kalo dah keje masa tuh konfem aku dah booked PHY 203/232... 203 tu code course Bachelor Science (h0ns) Physics... 232 tu hofcos la my bestday..


Registers Under The Communications And Multimedia Act 1998
Register of Apparatus Assignments
Amateur Radio Station

#. Assignment HolderCallsignAssignment NoExpiry Date

1. HAZIMAH BINTI HARUN 9W2PHY 01422980-000SU/122007 13th February 2010


.
.
.
.

p/s: melayang2 duitku

5 comments:

Mazru Majid said...

bila la dapat qso dgn yl sorang nih yek..hehehe renew jgn tak renew

::9W2PHY:: \(^_')/ said...

haha...selagi xde handy/rig mmg x QSO la jawabnya..kui kui kui

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,情色論壇

辣炒年糕Blue said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

uk-links said...

You can use tap water links london but if you live in an area with links london jewellery really hard water, then you may use distilled links of london sale or bottled water.Before we go into the links of london silver how-tos, you need to gather some items first such discount links of london as an ironing board, an iron and a water links of london watch charm bottle that has water in itTo start ironing a shirt links of london friendship bracelets we will be starting with the front of the shirt. Slip the shirt onto the board links of london sweetie bracelet so that the left hand side of the shirt is facing up on the board and the rest of the discount links of london chains shirt is hanging off the back of the board. Imagine as though the ironing board is acting as though links of london pendants it is putting the shirt on by entering the left side of the shirt first.