CLICK HERE

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Anak2 Syurgaku

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Happy Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Friday, January 9, 2009

senyuman yang cantik

~::Assalamualaikum wbt::~


pagi tadi aku sesaje gi Pusat Kesihatan..niat di hati nk wat scaling gigi sbb dah terlalu lama x wat rawatan gigi..kali terakhir aku g cabut gigi thn lepas b4 aku konvo..oleh sebab tu gigi geraham kecil bahagian atas missing...


DR dah nasihatkan aku supaya jgn cabut sbb tu gigi kekal, memadai dgn tampal je..tp aku ngilu ngan mesin gigi..aku wat keputusan utk cabut..DR pon cabut la gigi aku tu..


hari ni lain plak citer nya, aku g klinik gigi sbb nk cuci gigi..sbb dah lama sgt x cuci..bukan beerti x cuci gigi x berus gigi..aku tiap2 hari berus gigi tp kali ni nk suh DR cuci karies gigi yg aku x nampak..maksudnya yg bahagian belakang gigi..geli ke aku cite pasal gigi ni??huhu..

lebih kurang 30minit staff nurse kerjakan rongga mulut aku..eee...alangkan ngilunye gigi aku...tatkala bunyi mesin mengorek celah2 gigi, time tu la aku rase nk tendang2 misi supaya wat slow2..


smpai sekarang aku rase ngilunya...eeee....x boleh thn...Dentist tu nasihatkan jgn minum ais utk hari ni bagi mengelakkan rase ngilu...isk...sengal la gigi ni...

2 comments:

Minister Of Mind said...

ok la tue...

kang takde gigi kang...
dracula nengok pun cabott..

::9W2PHY:: \(^_')/ said...

hehehe..