CLICK HERE

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Anak2 Syurgaku

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Happy Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Monday, January 12, 2009

~::Assalamualaikum wbt::~
erm..pagi td jumpe DRAS..mitak signature utk borang nk antar sample utk XRD. pastu bleh plak dia gitau 25-27hb ade meeting kat kb..dia dah booked hotel utk aku n Monica. pale otak aku cam dah x btol dah..dia suh aku present my project depan other panels from usm, mns, and uitm..

the problem is, on 27 adalah 'my big day'..huuhu. sehari sblm majlis mestilah aku kena get ready kat umah kan?? siapkan pape yg patut dll.. erm...camane??

wa pening pale r camni...dua2 penting in my life...dua2 pasal masa depan...:-(

5 comments:

LiyanaSafra said...

big day ape ni? tk tau pun.nk kawin ke?

::9W2PHY:: \(^_')/ said...

lum nak kawin lagi la yana..baru 1st step ke arah itu..huuhu

LiyanaSafra said...

oh,great! nk tunang eh?

missymessy said...

mntak postpone seminggu la imah big day tu..sebab dua2 penting..dah takleh nk kmpromi meeting tu terpaksa potpone yg ni..patu btau awl2 kt DRAS jgn usik ko hari tu nanti..huhu..

::9W2PHY:: \(^_')/ said...

ye yana..insyaAllah..

cam dua2 xleh postpone je..caner ek..aku nye melibatkan dua pihak dari jauh..
DRAS nye melibatkan 2-3 org yg penting..huh..tp 2-3 org yg penting ni pon ade yg lum konfem leh gi ke x..hrp sgt dorang xdpt gi n hotel xdpt booking...huuhu..doakan aku ye kwn2