CLICK HERE

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Anak2 Syurgaku

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Happy Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Monday, November 10, 2008

Projek untuk ninie : PART 3

~::9W2PHY::~
Dis week aku dah siapkan 100 kuntum bunga dip atas permintaan cik ninie..50 kuntum kaler purple, 50 kuntum kaler pink striking..tu yg dia nak..aku letak beberapa gmbr utk korang ek tgk..

ni aku dah cucuk kat pahar

ni pandangan dr tepi

ni aku zoom kasi jelas

ni dari bawah


ni belum cucuk kat pahar


ni aku dah combine color

ni pink sahaja


pandangan sisi

akhirnya
pastu, si ninie ni suh aku tambah lagi 50 kuntum utk diletakkan di dlm paper bag...aku punye la pikir nk wat caner..akhirnya aku dpt idea last minit...ninie, sample bawah ni ok x?? tp ko nk kaler pink kan?? nnti aku change color la ek..ni contoh je.. harap ko suke..huhu

ni bunga gantung...































4 comments:

me111 said...

imahh..gift tu cantek! aku setuju..huhu

::9W2PHY:: \(^_')/ said...

betol ke?? aku nk tanya pendpt ramai..kalo sume kate ok especially ninie, aku nk proceed buat bnda tu dis week...huhu

man said...

wa........mokcik kayo.........9w2mpb salam kontak perdana

::9W2PHY:: \(^_')/ said...

mana ade kayo. salam kontek perdana jg untuk 9w2mpb