CLICK HERE

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Anak2 Syurgaku

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Happy Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Monday, April 6, 2009

Sunflo Enterprise

~::Assalamualaikum wbt::~
]

erm..aku sebenarnya dalam pemilihan nk pilih logo yg paling cantik utk perniagaan aku nnti..ingatkan nk mintak korang pilihkan..tp nape gmbr aku post ni jd camni ek..yg tulisan kaler itam jd putih..xreti dah nk adjust camane..huhu
yang asalnya ada kaler itam, oren, merah, putih n ijau jadi kaler biru n warna pelik tu..erm...

kat bawah ni ada 5 pilihan logo...tp korang x nampak jelas gmbr2 ni..camana ni?? tulisan kaler itam sume dah x de..aku ade antar beberapa emel kat 9w2dca, 9w2oic, 9w2ero, 9w2she, fit, aini melaka, ina nayan, ninie, pidot, kai, nisa, ila dll...lupe dah sape lagi...mintak tlolong korang votekan bleh??

8 comments:

FITRIAH HASSAN said...

aku suka no 2..hang nak niaga apa ni imah? ada office gak ker?
ada keje kosong x? nak minta keje la..

::9W2PHY:: \(^_')/ said...

ape la hg ni..aku nk buka gerai popcorn aje...mane ade ofis..bleh aje nk keje..bile business plan aku ni approved, hg dtg keje ngn aku..wat part time...hehe

*a.z.u.e* said...

ajue suke no3!!!!

ielashadila said...

aku sokong fit...aku vote num 2..heheehe..aku pon nk wat part time gak la imah...

::9W2PHY:: \(^_')/ said...

bleh2..sesape je bleh wat part time..hehe..kengkawan, nape orang laki suke yang no.1?? dah 3 orang dah aku tanya sume ckp no.1..huuhu..x berseni langsung..mesti suke yg skema..haha

Aznyda said...

ore suka yang ada enterprise tu. tapi tak nampak sunflower sgt. tapi sume pun cantik. =p

::9W2PHY:: \(^_')/ said...

TQ Aznyda...hehe

uk-links said...

You can use tap water links london but if you live in an area with links london jewellery really hard water, then you may use distilled links of london sale or bottled water.Before we go into the links of london silver how-tos, you need to gather some items first such discount links of london as an ironing board, an iron and a water links of london watch charm bottle that has water in itTo start ironing a shirt links of london friendship bracelets we will be starting with the front of the shirt. Slip the shirt onto the board links of london sweetie bracelet so that the left hand side of the shirt is facing up on the board and the rest of the discount links of london chains shirt is hanging off the back of the board. Imagine as though the ironing board is acting as though links of london pendants it is putting the shirt on by entering the left side of the shirt first.