CLICK HERE

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Anak2 Syurgaku

Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Happy Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers

Friday, February 27, 2009

Senyap...

~::Assalamualaikum wbt::~
Senyap..Mane ade aku senyap..pepandai je adik aku ni kate aku senyap...bukan aku senyap, saje je mem'busy'kan diri ngan study aku nih.. Setelah 1 semester keje aku melepak je tampa labwork, akhirnya masa2 tersebut perlu aku kaver balik dengan sebaik yg mungkin.

Masuk semester 2, aku sibuk ngn labwork..ke hulu ke hilir wat sample..berebut2 furnace ngan Fu..Sampel2 di agih2kan ke setiap lab utk di characterizekan...berminggu2 jgk tunggu utk dapatkan results.. this week, berduyun2 results tiba kat tangan aku...bermula petang Selasa, aku dapat emel dari Science Officer FSG utk datang amik result XRD. then, petang itu aku tengok2 graf, belek2 journals dan study skit2.

esoknya(Rabu), pepagi bute aku jumpe DRAS kat ofis IoS. aku explain la skit2 ape yg aku paham kat dia.. rupa2nya aku yg x paham...dia plak yg byk meng'explain kat aku...haish...malu siot...tu la, xpandai xpe, jgn buat2 pandai..xtau tanya...jgn syok sendiri...TQ DRAS!...dia suh aku balik study pasal Bragg's Law..haha...

Ari Khamis plak, dah wat temujanji ngn En.Hayub utk run sample SEM. pepagi aku call dia... gi breakfast plak dia...aku pon tunggu la selama 15 minit..kul 9 baru la start vacuum...sakit mata menghadap pc utk tgk sample2 tu..nasib baik en.Hayub dah wat persediaan awal utk samples aku..kalo x lagi lama la menunggu.. kul 11.45am baru setel sume.. petang itu, aku keje aku telek2 image yg aku dapat..

hari Jumaat plak, keje aku telek2 images gak..pagi gi jumpe en.Mat utk hantar quotation Yttrium Aluminum garnet...100gm for RM 3671.00.. gile mahal chemical ni..DRAS pon x sanggup nk bayar... dia kaver chemical yg murah2 je...yg mahal ni dia suh aku mitak duit faculty.haish..
Hari ni..Monday blues...pepagi masuk ofis check emel. tunggu kak Ct nk g bendahari amik gaji..terjumpe plak en.Mat terus dia kasi aku borang PB utk mitak tandtgn DRAS.. aku belok la ke IoS..tgh meeting plak supervisor aku..huhu..jap lagi nk try kontek dia kot2 dah free. tu je la bebelan utk hari ni...macam nk balik awal je arini...


SEM image

SEM image pada 200nm..Ape kebenda nih??

XRD..caner nk bace graf ni?? nk tgk kebenda??

1 comments:

sad said...

I have spent most of my life in Kenya,tory burch East Africa I was intrigued to hear MBT shoes,tory burch shoes otherwise known as Masai Barefoot Technology.MBT shoes are most definitely not a fashion statement and can look a bit odd. tory burch outlet Invented in 1997 by Swiss Engineer Karl Mueller, Mbt's are seen as a highly performing aid to fitness. cheap tory burch MBT's are designed to be breathable, flexible and comfortable. tory burch boots The MBT shoes uniquely mbt designed sole, very similar to the 'tyre shoes' often worn by East African Tribal people, are said to mimic walking around barefoot in the sand.tory burch flip flops MBT shoes are slightly weighted and distribute weight evenly across the entire foot and as your body reacts to the weight and instability of the mbt shoe's sole design, muscles,tory burch handbag often those neglected, are made to work to correct this instability.tory burch handbags outlet Could there then be a better way to tone up when the only fitness aid you need is a pair of MBT shoes? tory burch heels MBT shoes can have a beneficial effect on the entire body and MBT shoes are said to enhance both training and massage effects on the body.tory burch flats Here are a few reasons why: All you need to do is start walking. Walking is probably one of the , most popular, tory burch flats cheap simplest, cheapest and enjoyable recreational activities one can find. Walking alone improves circulation, boosts your immunity, strengthens the performance of the lungs and heart, betters your mood, improves muscle tone and gets you out of the house.tory burch wallet Add a pair of Mbt shoes to the equation and many of the benefits are magnified and mbt schuhe muscles, not often used, start to be trained.